fortnite in game
Betfortnite » Fortnite skins

FORTNITE SKINS

Fortnite skins är kosmetiska produkter till din karaktär i spelet, som enbart ändrar utseendet på din karaktär och inte gör den starkare eller bättre på något annat sätt. Eftersom Fortnite är gratis att ladda ner och spela är detta spelutvecklarens primära sätt att tjäna pengar på spelet, och har hittills inbringat bolaget mer än 1 miljard dollar i intäkter.

Skins är ett sätt att göra din karaktär mer unik och är ett sätt att belöna de spelare som spelar mycket och på så sätt är mer lojala till spelet. Skins går att köpa i spelets ”Item Shop” via spelets egna valuta V-Bucks. För att köpa V-Bucks krävs det att man sätter in riktiga pengar eller att någon annan spelare skänker sina. 1000 V-Bucks kostar i runda slängar 130 kronor. I vissa fall är skins bara tillgängliga genom att man köper ett så kallat Battle Pass. Detta innebär att man under en bestämd tid kan göra uppdrag och på så sätt låsa upp skins som man då får kostnadsfritt. Däremot brukar ett Battle Pass kosta cirka 1000 V-Bucks.

FORTNITE SKINS KATEGORIER

På samma sätt som utrustning i spelet är indelat efter hur unikt de är, är också skins kategoriserade och färgkodade på samma sätt från vanligt (common) till extremt ovanlig (legendary). Ofta går de flesta att få tag på, men indelningen ger en indikation om hur dyrt skinet är. Nedan är alla skin kategorier:

Common – Grå
Dessa är väldigt vanliga och är ofta tillgängliga för alla spelare. Delas ut vid speciella tillfällen eller är gratis att köpa.

Uncommon – Grön
Dessa är lite mer ovanliga och är tillgänglig för en stor del av alla spelare. Skins i denna kategori kostar vanligtvis 500 V-Bucks.

Rare – Blå
Sällsynta skins som i butiken vanligtvis kostar 800 V-Bucks.

Epic – Lila
Lite mer ovanliga skins som kostar mellan 1200-1500 V-Bucks.

Legendary – Orange
”Extremt ovanliga” och de dyraste som går att köpa. Ligger ofta mellan 1500-2000 V-Bucks.

SPELBOLAGBONUSINFOSPELA
Leovegas2000 kr 100% välkomstbonus
Esport betting
Optimerat för mobilen
Stort utbud & bra odds

Unibet2000 kr 100% välkomstbonus
Låga omsättningskrav
Bra utbud esport betting
Live Betting

Comeon1000 kr 200% välkomstbonus
Grym mobilplattform
Stort spelutbud
Swishbetalningar

Mr Green5000 kr 100% vinstboost
Inget omsättningskrav
Satsar stort på esport
Support i världsklass

Speedy Bet2000 kr 100% välkomstbonus
Ingen registrering
Inga sms eller mail
Utbetalning på 5 min

18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

OLIKA TYPER AV FORTNITE SKINS

Det finns olika kategorier av skins i Fortnite. De vanligaste är att ändra din karaktärs kläder och utseende. Men det finns även möjlighet att köpa till andra saker så som emojis, dansmoves och varianter av glidflyg som din karaktär använder när du hoppar av bussen och flyger mot marken. Här listar vi några olika typer av skins kategorier i Fortnite:

Banners
Banners är en typ av banderoll som syns bland annat i lobbyn i början av en match. Du får själv välja färg på banderollen men de olika ikonerna går att köpa eller öppnas upp genom att klara olika uppdrag i spelet. Ikonerna är väldigt olika och kan innehålla allt från vikingaskepp till delfiner och golfbollar.

Outfits
Som namnet antyder är outfits vilka kläder din karaktär har. Här finns det en rad olika varianter som kostar olika mycket V-Bucks. Det är inte ovanligt att det finns flera liknande outfits som följer ett tema, till exempel skidkläder eller fotbollskläder av olika sort.

Back Bling
Back bling är även det en form av klädnad som syns genom olika prydnader på ryggen av din karaktär. Exempel på back bling är änglavingar, hajfena och boombox. Back bling påverkar inte din karaktärs ryggsäck i spelet, utan ryggsäcken är en utrustning som avgör hur mycket din karaktär kan bära, medan Back bling enbart är kosmetiskt.

Harvesting Tools
Din karaktär börjar alltid spelet med en yxa (”pickaxe”) som används för att bryta material. Givetvis går även denna att klä om med skins. Vad sägs om att hugga sten med en pizzaslicer, en kamera på stativ eller en polkagrisstång?

Gliders
Det glidflyg du använder när du hoppat och är på väg mot din destination på kartan går också att få i olika varianter. En kinesisk nyårsdrake, en nallebjörn och paraply är några av de populäraste.

Contrails
Contrails syftar på de spår som kommer från din karaktär när denne flyger ner mot marken i högsta fart. Istället för klassiska luftspår går det här att få glitter, bubblor och regnbågsfärger på vägen ner.

Loading Screens
Loading Screen är det du ser när du håller på att ladda in i spelet. Här går det att få vykortsliknande bakgrunder med allt från vapen till en gubbe med tomathuvud.

Emotes
Olika former av uttryck din karaktär kan göra så som dansmoves eller handrörelser går att köpa som emotes.

Emoticons
Emoticons är olika ikoner och symboler i form av klistermärken som din karaktär kan slänga framför sig under spelets gång.

Sprays
Sprays är likt emoticons olika ikoner och motiv, fast istället för att karaktären slänger det som ett kort framför sig är sprays, som namnet antyder, en graffiti-liknande målning som går att göra på byggnader och väggar i spelet.

Toys
Toys – eller leksaker – är en typ av skins i Fortnite som innebär att man köper leksaker som går att slänga inne i spelet, men som inte påverkar det. Exempel på detta är olika typer av bollar så som golfbollar och basketbollar.

GÅR DET ATT KÖPA FORTNITE SKINS?

I dagsläget går det inte att köpa Fortnite skins. Många sidor hävdar att det går att köpa eller få om man gör en motprestation men det är alltså inte möjligt. Fortnite har släppt ett ”Gifting System”, som kan innebära att man kommer kunna ge varandra skins och V-Bucks. Detta skulle kunna ändra på hur marknaden för skins ser ut framåt och öppnar upp för att man även kommer kunna betta på skins. Som med all annan skin betting löper även Fortnite en risk att det kommer in oseriösa och reglerade aktörer på marknaden. För den som vill betta på Fortnite rekommenderar vi därför spel med riktiga pengar istället, vilket du hittar en guide till på vår startsida.

FORTNITE KLÄDER

Fortnite har som bekant gått och blivit något mycket större än bara ett spel idag. Så numera kan du inte bara iklä dig nya kläder online, även kallat skins (du kan läsa om här ovan), utan också ute i verkliga livet. Det finns ännu ingen officiell affär som du kan handla Fortnite kläder ifrån men vi rekommenderar den svenska e-handlaren CDON som har en uppsjö av alternativ för Fortnite merch. Här hittar du inte bara kläder av det kända spelet utan också actionfigurer, väckarklockor – ja spelet finns till och med i monopolform numera, då förstår ni hur stort det blivit!

ANSVARSFULLT SPELANDE

Som alltid är det +18 år som gäller för spel i Sverige, vilket såklart också gäller Fortnite betting. Spel ska vara ett kul nöje, men misstänker du att du eller någon i din närhet är i riskzonen spelberoende rekommenderar vi att kontakta Stödlinjen. Via det centraliserade registret Spelpaus kan man även stänga av sig från alla spelbolag med svensk spellicens.

Topp 3 bonusar

18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se