Fortnite building
Betfortnite » Fortnite news

FORTNITE NEWS

För att hålla koll på det senaste nyheterna inom Fortnite finns det olika sajter att hålla koll på. Beroende på om det är nyheter kring spelet, Fortnite som esport eller senaste nytt om olika profiler inom både den professionella scenen och streaming scenen finns det olika källor att vända sig till. På den här sidan har vi samlat lite sidor och ställen som kan vara bra att känna till när du söker Fortnite news.

NYHETER FÖR FORTNITE BETTING

Alla olika nyheter om Fortnite kan påverka din betting, men framför allt de som rör lag och spelare. Dels bör du hålla koll på statistik om olika lag och spelare, men det kan även vara bra att veta vilka bettingsidor som ger bäst odds och som har flest variationer av spel tillgängliga. På vår framsida hittar du en sammanställning av de bästa bonusarna för esport-betting.

Utöver detta är alla nyheter som rör Fortnite och esportscenen kring spelet sådant som kan hjälpa dig i din betting.

SPELBOLAGBONUSINFOSPELA
Leovegas2000 kr 100% välkomstbonus
Esport betting
Optimerat för mobilen
Stort utbud & bra odds

Unibet2000 kr 100% välkomstbonus
Låga omsättningskrav
Bra utbud esport betting
Live Betting

Comeon1000 kr 200% välkomstbonus
Grym mobilplattform
Stort spelutbud
Swishbetalningar

Mr Green5000 kr 100% vinstboost
Inget omsättningskrav
Satsar stort på esport
Support i världsklass

Speedy Bet2000 kr 100% välkomstbonus
Ingen registrering
Inga sms eller mail
Utbetalning på 5 min

18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

 

NYHETER OM SPELET

För att hålla sig uppdaterad om spelet är den absolut bästa källan de officiella kanaler som Fortnite har. Alla konton och sidor som Epic Games (företaget bakom spelet) har hand om är följande:

Fortnite.com – Nyheter
Här hittar du all den senaste officiella informationen om vad som är aktuellt, men även kommande features och tävlingar i spelet.

Fortnite – Twitter
Här hittar du uppdateringar i realtid, till exempel om spelet upplever problem för tillfället eller om du vill se bilder och filmer på nya skins och features i spelet. Du blir även upplyst om aktuella tävlingar och hålltider här.

Fortnite – Twitch
På denna sida kan du se live på officiella tävlingar inom Fortnite. I takt med att Fortnite  växer som esport kommer fler tävlingar att hållas.

ESPORT NYHETER

Det finns många tidningar och journalister som rapporterar om olika esporter. Om du vill vara uppdaterad inom Fortnites esportscen är detta några bra sidor att hålla koll på:

Esports.com
Esports.com är en sida som samlar alla nyheter inom Esport, såväl större händelser som påverkar hela scenen som mindre som är mer specifika för respektive spel. Esports.com är även snabba på att presentera resultat och håller koll på vilka populära streamers som är online för tillfället.

Dot Esports
Dot Esports rapporterar kontinuerligt om de populäraste spelen inom Esport, även Fortnite. En bra sajt att ha som bokmärke om man vill hålla koll på resultat och tävlingar.

Fortnite Esports Wiki – News
På denna sida hittar du laguppdateringar och annan information om spelare och turneringar. Ett måste för den inbitne som vill få full koll på tävlingsregler, laguppställningar och prispengar.

ÖVRIGA KÄLLOR FÖR FORTNITE NYHETER

Här hittar du några andra sidor som är bra att känna till som ger uppdateringar om Fortnite:

YouTube
På världens största videoplattform hittar du många videos som handlar om Fortnite. Du kan hitta så väl höjdpunkter från duktiga spelare, som tips och även nyheter. Till skillnad från spelutvecklarens perspektiv kan du här också få se vad spelarna själva tycker om nyheter inom spelet.

ESPN Esports
En av världens största sportkanaler rapporterar nu även om Esport och med jämna mellanrum om Fortnite. En bra sajt för den som vill ha kvalitetsjournalistik inom Esport.

SPELA ANSVARSFULLT

Det är 18 årsgräns på spel om pengar i Sverige och det finns alltid en risk att du förlorar. Esport betting ska vara ett nöje, men om du misstänker att du eller någon i din närhet ligger i riskzonen för att utveckla ett problemspelande så rekommenderar vi dig att kontakta Stödlinjen. På Spelpaus kan man stänga av sig själv från spel om pengar i Sverige, om man känner att man inte inte har kontroll på sitt spelande. Sedan 2019 har alla spelbolag med svensk spellicens anslutit sig till registret, så man sig själv från alla spelbolag på ett och samma ställe. Spela ansvarsfullt!

Topp 3 bonusar

18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se